Praktiskt

Mat:

I paketet REAL DEAL och REAL MEAL ingår alla måltider (se schemat) men det går även bra att beställa enskilda måltider. Det finns begränsad möjlighet att köpa mat på plats under konferensen. En kiosk med snacks och dricka finns och kvällsfikat på fredag går att köpa utan förbeställning. Övriga måltider serveras endast till dem som förbeställt.

Ekonomi:

Konferensen är i sig helt gratis, det som kostar är om du vill ha mat och logi. Paketet "REAL DEAL" kostar 350 kr och innehåller alla måltider + sovplats under hela konferensen. Paketet "REAL MEAL" kostar 250 kr och innehåller alla måltider från middag på fredagen till lunch på söndagen. Det går även att beställa enskilda måltider till följande priser:

Frukost: 30 kr

Lunch: 50 kr

Middag: 50 kr

Kvällsfika: 25 kr

Du får gärna betala i samband med att du anmäler dig, då får du betala via Swish (123-690 14 90).

Alternativet är att betala på plats, då tar vi även emot via kort och kontanter.

Om du har anmält dig och av någon anledning inte kan komma får du gärna höra av dig. Återbetalning kan göras fram till sista anmälningsdag (4/9), efter det börjar vi handla inför konferensen och kommer då handla utifrån de anmälningar som är gjorda.

Logi:

För att sova över måste du gå i minst årskurs 7. Logi innebär att du får en golvplats i kyrkan eller närliggande lokal, vilket betyder att du själv måste ta med luftmadrass/liggunderlag, täcke/sovsäck och kudde.

Kyrkan har en dusch att tillgå under konferensen, utöver det kommer man kunna duscha i sporthallen efter workshopen på lördagen.

Anmälan:

Sista anmälningsdatum är 4/9 2020.

frikyrkan_symbol.png
  • Facebook Social Ikon