Talare

Jag heter Mikael Hansson, bor i Insjön och är pastor i Siljansnäs Frikyrka! Något jag brinner extra mycket för är att ge Jesus till ungdomar, och att uppmuntra dem att upptäcka det fantastiska äventyr som Han har att ge dem genom Den Helige Ande!

Kommer snart!

?

Mitt namn är Simon Ohlsson och jag bor i den vackra huvudstaden Stockholm. Till vardags jobbar jag som inspiratör & koordinator för missionsorganisationen Reach. Jag brinner för att förmedla Guds hjärta för alla alla människor och min passion är att bygga mötesplatser där det kan förmedlas. Något som gör oerhört mig glad är att möta nya personer och se dem växa i tro och som människor, därför ska det bli oerhört kul att få komma hem till Insjön där jag själv fick börja växa en gång i tiden.

Kommer snart!

?